Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading

Armani Code For Men - EDT - REDUCERE - cutie ridat

Codul produsului: pXSLEVA1626

Armani Code For Men - EDT - REDUCERE - cutie ridat

  Produsul nu este disponibil. Vă rugăm să alegeți alte produse marca Armani .
  Vă mulțumim pentru înțelegere.

  ArmaniCode For Men - EDT - REDUCERE - cutie ridat1571.49out_of_stock

  Descriere:

  Pentru codul de parfum pentru barbati este o schimbare în proiectarea cutiei și sticla. Prin urmare , vă puteți întâlni două variante, și anume. fotografie closeup produsului.

  Cod pentru barbati este primul parfum de Armani, care este oriental reglat. Cod pentru barbati este un elegant, proaspat si picant. În introducerea găsim mirosul de bergamota si lamaie, în inima de a ascunde flori anason și copac de măsline. Parfum de bază fixă ​​din piele și tutun. Inspirația pentru forma cilindrică a autorilor de sticla nu arata mult timp, a servit paramente din satin pe un smoching Armani.

  Parfum a fost lansat în 2004.

  Brand:

  Armani

  Compoziție

  Cap : bergamota, lamaie
  Inimă : anason stelat, floare măslin
  Fundație : tutun, piele
  info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
  Toate în stocx