Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Sí - EDP

Brand: Armani
Parfumul Sí de la Armani prezinta o femeie deschisă, care spune da la viață, iubire, putere, visare, și libertatea, exact ca și reprezentant principala a acestui parfum unic, Cate Blanchett. „SI este… Descriere și parametrii
Variante produs (5):
Mai
Alege altă variantă

Descriere

Parfumul Sí de la Armani prezinta o femeie deschisă, care spune da la viață, iubire, putere, visare, și libertatea, exact ca și reprezentant principala a acestui parfum unic, Cate Blanchett. „SI este tributul meu pentru o feminitate moderna,un amestec irezistibil de farmec, putere și independența sufletului“, spune despre acest parfum Giorgio Armani. Regizoarea Anne Fontaine, care a preluat conducerea campaniei a spus despre parfum: „Când simt Sí, mi se pare ca o prezență, o personalitate care s-a eliberat a aderat la piele. Este foarte senzual. "

Parfumul a fost lansat pe piață în anul 2013.

Compoziție

Cap

cassia

Inimă

trandafir, frezie

Fundație

tonuri de lemn, ambroxan, paciuli, vanilie

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde