Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ayurveda - gel de duș

Ayurveda de Tesori d`Oriente este un miros oriental pentru femei care a fost lansat pe piață în 2017. Capul fructat este din portocal, lămâie și bergamot. Inima constă din piper și alte mirodenii,… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Ayurveda de Tesori d`Oriente este un miros oriental pentru femei care a fost lansat pe piață în 2017. Capul fructat este din portocal, lămâie și bergamot. Inima constă din piper și alte mirodenii, irisuri, y-lang y-lang și violete. Baza combină patchouli, lemn de cedru, chihlimbar, vetiver și balsam peruvian.

Compoziție

Cap

portocala, lamaie, bergamot

inimă

piper, condiment, iris, y-lang y-lan, violet

Fundație

patchouli, lemn de cedru, chihlimbar, vetiver, balsam peruvian

Parametrii

Origine
Italiană