Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Extatic - miniatura EDT

Brand: Balmain
Prima impresie? Un baraj de lumină pură. Flacăra extatică a armoniei vibrante țesută din coacăz negru, lychee și mandarină. Aroma senzuală a trandafirului, iasomiei și magnoliei se dezvoltă în inimă.… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Prima impresie? Un baraj de lumină pură. Flacăra extatică a armoniei vibrante țesută din coacăz negru, lychee și mandarină. Aroma senzuală a trandafirului, iasomiei și magnoliei se dezvoltă în inimă. Sofisticarea mirosului este subliniată de lemn de cedru cu ambroxan și mosc.

A fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

coacăz negru, lychee, mandarin

inimă

trandafir, iasomie, magnolie

Fundație

ambroxane, mosc, lemn de cedru

Parametrii

Origine
Franceză