Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pure Pastel Mint - EDP

Brand: Betty Barclay
Pure Mint Pastel de Betty Barclay este un parfum floral lemnos pentru femei. Ideal pentru zilele călduroase de vară. miros proaspăt și un design foarte placut sticla. Capul poate fi găsit yuzu,… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Pure Mint Pastel de Betty Barclay este un parfum floral lemnos pentru femei. Ideal pentru zilele călduroase de vară. miros proaspăt și un design foarte placut sticla. Capul poate fi găsit yuzu, coacaze negre si piper roz. În inima Cyclamen, Čejov a crescut și ylang-ylang. Baza este lemn de santal si mosc.

Acest parfum a fost lansat în 2017.

Compoziție

Cap

Yuzu, coacăz negru, piper roz

inimă

ylang-ylang, ciclama, ceai trandafir

Fundație

lemn de santal, mosc