Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Bijan Men - EDT

Brand: Bijan
apă de toaletă Bijan Men de brand de la Bijan parfum oriental-fougerově e pentru oameni care iubesc clasici, dar , de asemenea , îi place să inspire noi tendințe. ParfumBijan Classic Men este o… Descriere și parametrii

Descriere

apă de toaletă Bijan Men de brand de la Bijan parfum oriental-fougerově e pentru oameni care iubesc clasici, dar , de asemenea , îi place să inspire noi tendințe. ParfumBijan Classic Men este o expresie a încrederii în sine și a unicității. Este făcut pentru bărbați care nu se tem de orice provocări și pot lăsa o impresie foarte puternică.

A fost introdus în 1981.

Compoziție

Cap

mandarin, lavanda, bergamot, nucsoara, lamaie, mosc

inimă

scorțișoară, miere, iris, lemn de santal, ylang-ylang, trandafir, estragon, brad, iasomie

Fundație

patchouli, mosc, lemn de cedru, vetiver, piele, rozmarin, vanilie, cuișoare

zile
:
ore
:
minute
:
secunde