Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Black Sun Sport - EDT

Brand: Salvador Dalí Cod: pSD042
Variante produs (1):

Descriere

Black Sun Sport este un parfum pentru un om activ, dinamic care iubește viața, are un zâmbet contagios și este întotdeauna plin de umor bun. Este un atlet excelent și îi place să se reîmprospățească după ce a alergat cu mirosul său preferat. Black Sun Sport este un parfum pentru fiecare zi și este conceput pentru a menține o companie modernă în toate activitățile preferate.

Parfumul a fost lansat în 2009.

Compoziție

Cap

yuzu, nucșoară

inimă

geranium

Fundație

cedru, mosc, ambra

Produkt je také v sekcích

Brand: Salvador Dalí

Salvador Dali a câștigat faima în întreaga lume cu picturile sale suprarealiste originale. Dalí a creat în jurul lui o aură mistică și mulți experți sunt încă dispute cu privire dacă nebunul catalană născut sau un geniu, dotat cu inteligență diabolică. Arome sale sunt foarte populare, nu numai pentru compoziția sa dar și pentru că fiecare flacon este o mică operă de artă. Salvador Dali parfum puteti atrage, surpriză și să inspire. În prezent, sub numele său pot fi găsite femei și bărbați, parfumuri care se bazează pe diferența și originalitatea sa.

Salvador Dalí
zile
:
ore
:
minute
:
secunde