Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Black XS Potion For Him - EDT

Brand: Paco Rabanne
Paco Rabanne lanseaza doua noi editii de colectare sale aromate negru XS. După original negru XS Negre XS vine Potion, care a apărut în luna februarie, 2014. Parfum intens se deschide cu arome de… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Paco Rabanne lanseaza doua noi editii de colectare sale aromate negru XS. După original negru XS Negre XS vine Potion, care a apărut în luna februarie, 2014.
Parfum intens se deschide cu arome de ienupăr, care îmbină treptat în note lemnoase, condimentate cu un pic de rom. Negru XS For Him Potion este un parfum neobișnuit pentru oameni curajoși.

Compoziție

Cap

ienupăr

inimă

pelin, lemn cașmir

Fundație

labdanum, rom

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde