Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

BLV Pour Homme - EDT TESTER

Brand: Bvlgari
Scent de contraste neașteptate și surprinzătoare acorduri, cum ar fi omul căruia îi este destinat. Un amestec unic de diverse tonuri, bazate pe respectarea prospețime picant de ghimbir si aroma… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Scent de contraste neașteptate și surprinzătoare acorduri, cum ar fi omul căruia îi este destinat. Un amestec unic de diverse tonuri, bazate pe respectarea prospețime picant de ghimbir si aroma delicios profunda de tutun, care creează un pătrat olfactiv surprinzător de contraste neașteptate. Rezultatul combinației de tonuri de gheață și foc este pronunțat parfum de neuitat.

Compoziție

Cap
cardamom, lemn de santal
inimă
Ienupar, ghimbir, galanga
Fundație
lemn de tec, floare de tutun, frunze verzi

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde