Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Bombshell - lotiune de corp

Bombshel  de la  Victoria´s Secret  este un parfum floral-fructat pentru fete si femei care iubesc  asa  combinatie. La începutul  apare fructul pasiunii, capsuni, ananas, grapefruit si mandarina - … Descriere și parametrii

Descriere

Bombshel  de la Victoria´s Secret  este un parfum floral-fructat pentru fete si femei care iubesc  asa combinatie. La începutul  apare fructul pasiunii, capsuni, ananas, grapefruit si mandarina -  inima, consta din    flori  iar baza se consolideza de   lichen, note lemnoase si mosc.

A fost lansat în 2010.

Compoziție

Cap

fructul pasiunii, capsuni, ananas, grapefruit, mandarine

inimă

orhidee, bujor, crin de vale, coacăz roșu, iasomie

Fundație

lichen, tonuri lemnoase, mosc