Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Boss No. 6 Bottled - EDT 50 ml + deodorant spray 75 ml

Brand: Hugo Boss
 Boss No. 6 Bottled este un parfum minunat, cu o doză sănătoasă de încredere în sine. Mirosul masculin distinctiv definește succesul, emană încredere și senzualitate ,subliniază partea emoțională a… Descriere și parametrii

Descriere

 Boss No. 6 Bottled este un parfum minunat, cu o doză sănătoasă de încredere în sine. Mirosul masculin distinctiv definește succesul, emană încredere și senzualitate ,subliniază partea emoțională a caracterului bărbatilor. Acesta este un parfum de lux de citrice-picant, care cucereste fiecare femeie adevărată. Potrivit pentru uzura de zi cu zi.

Compoziție

Cap

prune, mere, bergamot, lămaie, geranium, 

inimă

mahon, garoafă roz, scorțișoară

Fundație

lemn de cedru, lemn de santal, vetiver, lemn de maslin, vanilie

zile
:
ore
:
minute
:
secunde