Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Eau Sensuelle - EDP

Eau Sensuelle este un parfum pentru femei de la Bottega Veneta. Este un floral-lemnoase flacoane de sticlă cu parfum cu umplutură rozalie și capac negru. Sensually sticla frumos dolofan care… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Eau Sensuelle este un parfum pentru femei de la Bottega Veneta. Este un floral-lemnoase flacoane de sticlă cu parfum cu umplutură rozalie și capac negru. Sensually sticla frumos dolofan care amintește de rochii grecești. Așa cum se spune frumusețea este în simplitate.

Parfumul este compus din piersici piele, gardenie, vanilie, iasomie si patchouli.

A fost pus pe piață în 2016.

Compoziție

Cap

piele de culoarea piersicii

inimă

gardenie, vanilie

Fundație

iasomie, patchouli p>

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde