Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pour Homme - EDP

Brand: Boucheron
În 2013, brandul a creat un parfum numit Boucheron Boucheron Pour Homme versiune de apa parfumata (EDP). Acest parfum proaspat de citrice lemnos te incanta si da drumul! combină citrice, coriandru… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

În 2013, brandul a creat un parfum numit Boucheron Boucheron Pour Homme versiune de apa parfumata (EDP). Acest parfum proaspat de citrice lemnos te incanta si da drumul! combină citrice, coriandru jucăușă, busuioc, condimente, ylang-ylang, trandafir, mușchi, mosc alb, patchouli, lemn de santal si vetiver.

Compoziție

Cap

citrice, coriandru, busuioc

inimă

condimente, ylang-ylang, trandafir

Fundație

licheni, mosc alb, paciuli, lemn de santal, vetiver

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde