Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Quatre Pour Homme - EDT

Brand: Boucheron
Quatre Pour Homme de Boucheron este un parfum citric, lemnos pentru bărbați. Lemon, frunze de violet, var - inima este alcătuită din trandafiri și iasomie, iar la sfârșitul parfumului este încrustată… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Quatre Pour Homme de Boucheron este un parfum citric, lemnos pentru bărbați. Lemon, frunze de violet, var - inima este alcătuită din trandafiri și iasomie, iar la sfârșitul parfumului este încrustată lemn de cedru, lemn de cașmir și mosc.

Parfumul a fost lansat în 2015.

Compoziție

Cap

lamaie, frunze de violeta, var

inimă

iasomie, trandafir

Fundație

lemn de cedru, lemn de casmir, mosc

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde