Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Man - EDT

Brand: Bruno Banani
Bruno Banani Man este un parfum verde-citric, conceput în special pentru bărbați moderni, încrezători in sine  și originali. Bruno Banani Man se deschide cu tonuri de anason stelat, lavandă și… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Bruno Banani Man este un parfum verde-citric, conceput în special pentru bărbați moderni, încrezători in sine  și originali. Bruno Banani Man se deschide cu tonuri de anason stelat, lavandă și busuioc. În inimă este, cuișor, cafea și chimen, baza de paciuli, fasole Tonce, vanilie și lemn de cedru.

Parfumul a fost lansat în anul 2000.

Compoziție

Cap

lavanda, busuioc, anason stelat

inimă

heliotrop, cuisoare, cafea, chimen

Fundație

paciuli, boabe de tonka, vanilie, lemn de cedru

zile
:
ore
:
minute
:
secunde