Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

COVID - 19 informații actuale și întrebări frecvente
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Man - Spray Deodorant

Brand: Bruno Banani Cod: pBB088

Descriere

Bruno Banani Man este un parfum verde-citric, conceput în special pentru bărbați modern, încrezător și original. Bruno Banani Man se deschide cu tonuri de anason stelat, lavandă și busuioc. În inimă este un rotator, cuișor, cafea și chimen, baza de paciuli, fasole Tonce, vanilie și lemn de cedru.

Parfumul a fost lansat în anul 2000.

Compoziție

Cap

lavanda, busuioc, anason stelat

inimă

heliotrop, cuisoare, cafea, chimen

Fundație

paciuli, boabe de tonka, vanilie, lemn de cedru

Brand: Bruno Banani

Compania a fost infiintata in anul 1993. Produce femei EXCLUSIVE îmbrăcăminte și accesorii de moda premium de calitate. Parfumuri Bruno Banani sunt create pentru femeile moderne indraznete si barbatii care iau viata agitata de azi cu harul. Originalul parfum floral Bruno Banani Despre femei este conceput femeile optimiste care ca sfidare.

Testarea produselor sale are loc într-un mod original. Interesat de mult? Totul poate fi găsit în nostru revista.

Bruno Banani
zile
:
ore
:
minute
:
secunde