Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Made For Men - gel de duș

Brand: Bruno Banani
Made For Men este o armă seducătoare, o parte esențială a seducției unui războinic. La fel ca bărbatul pentru care a fost creat, parfumul Made For Men este puternic, ironic și tandru. Un parfum… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Made For Men este o armă seducătoare, o parte esențială a seducției unui războinic. La fel ca bărbatul pentru care a fost creat, parfumul Made For Men este puternic, ironic și tandru. Un parfum excelent, care vă va surprinde. Acest miros nu vă va dezamăgi.

Parfumul a fost introdus în anul 2010.

Compoziție

Cap

bergamota, mar verde, rozmarin

inimă

nucșoară, tonuri de apă, 

Fundație

lemn de cedru, mușchi de copac, mosc, boabe tonka

zile
:
ore
:
minute
:
secunde