Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Burberry meu - EDT 90 ml + Ulei de duș 240 ml

Brand: Burberry
Londra, modă și mirosul de flori de grădină udate de ploaie, toate acestea reprezintă parfumul pentru femei My Burberry. Parfumul prezintă femeia modernă, care iubește moda, stilul și vrea să se… Descriere și parametrii

Descriere

Londra, modă și mirosul de flori de grădină udate de ploaie, toate acestea reprezintă parfumul pentru femei My Burberry. Parfumul prezintă femeia modernă, care iubește moda, stilul și vrea să se simtă firesc în fiecare zi. Modelul Kate Moss și Cara Delevingne au capturat magia britanică în campania de publicitate .

Parfumul a fost lansat pe piață în anul 2015.

Compoziție

Cap

floarea copacului de lămâie, mazăre dulce

Inimă

bujor, frezie, floare de piersic

Fundație

mosc, mușchi, trandafir de Damasc

zile
:
ore
:
minute
:
secunde