Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Aqva Pour Homme - EDT - REDUCERI - celofan deteriorat

Brand: Bvlgari
Aroma vibrantă spumante și emoții pozitive este curat si revigorant ca omul a determinat dimineața roua esență care valorile lui autocontrol și o minte limpede. Compoziție proaspătă care combină o… Descriere și parametrii

Descriere

Aroma vibrantă spumante și emoții pozitive este curat si revigorant ca omul a determinat dimineața roua esență care valorile lui autocontrol și o minte limpede. Compoziție proaspătă care combină o multitudine de tonuri marine, mirosul de portocali și armonia cinste între cele patru elemente: apa, foc, pământ și aer. Aqva Pour Homme se bazează pe prospețimea aromatică a apei, nimic natural și neperturbată tonuri artificiale pure a dat naștere parfum de la Bulgari. Omul Aqva trăiesc în armonie perfectă cu corpul, mintea și lumea exterioară. El se mută cu un har înnăscut, prin care intră cu succes în apele și dirijează viața. Este cel care poate descoperi farmecul natural, ridicându-se la rădăcinile lor și să se întoarcă îmbogățit cu cunoașterea elementelor esențiale, în special pe cele legate în nici un fel cu adâncimi de apă și de mare. El are încredere deplină în instinctele sale și se bazează pe intuiția lor, ceea ce îi permite să fie întotdeauna calm și distant, chiar marea sub chila vieții sale narrowboat, uneori, se vor revolta. masculinitate absolută se reflectă în stilul său de viață simplu. Energia sa internă și emoție, plin de mișcare umană, se arată că există un om care deține un totul cu atenție și en-titre a fost dat înzestrat.

 

Parfum a fost lansat în 2005.

Compoziție

Cap

Orange, mandarine

inimă

Posidonia iarba de mare, de bumbac lavanda

Fundație

ambră cenușie

zile
:
ore
:
minute
:
secunde