loading

Bvlgari Bvlgari Man - after shave

Codul produsului: pBV194

Bvlgari Bvlgari Man - after shave

Produsul nu este disponibil. Vă rugăm să alegeți alte produse marca Bvlgari .
Vă mulțumim pentru înțelegere.

BvlgariBvlgari Man - after shave559.02300000out_of_stock

Descriere:

Parfumář talentat Alberto Morillas acestui parfum includă cele mai bune ingrediente pentru a realiza ton caracteristic complex în care fiecare ingredient are locul ei armonic acordat.

Acasă impresionează prin luminozitate și prospețime creat coardă interesant picante bergamot Calabria și violet frunze. Atingere ușoară aici aduce o floare de lotus și tonuri de fructe pere suculente alb. Vetiver Noble cu cypriolem să se facă cunoscute rugozitate original, cu o ușoară nuanță de fum, care face contrast subtil cu tonuri pure de lemn alb, și "topire" a australian lemn de santal acord lapte si lemn de casmir, care da inima căldură. Rășină armonie și balsam note extraordinar de seducatoare si ademenitoare de benzoin, Tonka fasole și tămâie în combinație cu o claritate miere cald de mosc alb completează coarda. Eleganta si puteri magice la woody componente de sunete într-o senzualitate uimitoare și moliciune, care dau tot parfumul unic semnătură și caracterul intrigant.

A fost lansat în 2010.

Despre acest miros mai spunem nostru revista.

 

Brand:

Bvlgari

Compoziție

Cap : bergamot, frunze de violeta, floare de lotus, pere
Inimă : vetiver, cypriol, lemn alb, lemn de santal, lemn de casmir, ambra
Fundație : benzoin, boabe de tonka, miere, mosc

Ați vizualizat urmatoarele produse

  • Bvlgari Bvlgari Man - after shave
info@vivantis.ro9-17 +40 312 295 132
Alegeți din 32 516
de produse
x

Cu mare drag adaptăm ofertele personalizate pentru Dvs, și pentru ca să reușim, utilizăm fișierele cookie. Utilizând acest site, vă dați acordul pentru utilizarea cookie.
OK Mai multe informații

prvni