Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Man In Black Orient - EDP

Brand: Bvlgari Cod: pBV285
Variante produs (2):

Descriere

Bvlgari prezinta parfum original si senzual pentru barbati - Man In Black Orient. Parfum oriental-lemnos combină ingrediente rare și excepționale, cum ar fi lemnul de exemplu agar-agar, piele, trandafir Taif, rom și altele. Deda-vă în tonuri ei senzuale.

 

Acesta a fost lansat în 2016.

Compoziție

Cap

rom, cardamom

inimă

tuberoza, trandafir Taif

Fundație

piele, lemn de agar

Parametrii

Origine
Italiană

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Bvlgari

Inițial compania bijuterii Bvlgari extins treptat operațiunile în parfum. Bvlgari nu sunt doar bijuterii, dar, de asemenea eșarfe, genți de mână, ochelari de soare, ceasuri de mână și alte accesorii rafinate, a căror creație Bvlgari dedică astăzi. În cele din urmă, meniul de marca si parfumul. Lumea parfumat de parfum a intrat în 1992. Multe dintre produsele lor au fost acordate ca cel mai bun parfum al anului. Arte prezintă compania sa de bijuterii în proiectarea de sticle.

...Mărimi
Bvlgari
zile
:
ore
:
minute
:
secunde