Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading

Bvlgari Omnia Indian Garnet - EDT TESTER

Codul produsului: pTESTER1378

Bvlgari Omnia Indian Garnet - EDT TESTER

Produsul nu este disponibil. Vă rugăm să alegeți alte produse marca Bvlgari .
Vă mulțumim pentru înțelegere.

BvlgariOmnia Indian Garnet - EDT TESTER630.76out_of_stock

Descriere:

Bvlgari Omnia Indian Garnet este altă ediție de colecție de parfumuri Bvlgari Omnia. După cum sugerează și numele parfum, parfum este inspirat de exotic India si promite o aură de noblețe și misticism.
Parfumul este oriental-florale și se deschide cu note de citrice de mandarine și portocale. Osmanthus domină inima tuberoza situată împreună pe baza de chihlimbar cald și note lemnoase calde. În cadrul acestui parfum unic este semnat de către Alberto Morillas.

Acesta a fost lansat în 2014.

Brand:

Bvlgari

Compoziție

Cap : mandarina, portocale, șofran indian
Inimă : osmanthus, tuberoza
Fundație : note lemnoase, ambra
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Alegeți din 32 719
de produse
x