Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Accord Oud - EDP

Brand: Byredo
Accord Oud parfum din Byredo . Compoziție note orientale-picant, care sunt tipice pentru acest brand parfumuri. Va apela la oricine care ii place un tonuri distinctive și o abordare subtilă. Gust de… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Accord Oud parfum din Byredo . Compoziție note orientale-picant, care sunt tipice pentru acest brand parfumuri. Va apela la oricine care ii place un tonuri distinctive și o abordare subtilă. Gust de India culori și vesel în acest parfum. Se compune din șofran, mure și rom. Inima poate fi găsit lemn de agar-agar, salvie și piele. La final te simti mosc si patchouli.

Acest parfum a fost lansat în 2010.

Compoziție

Cap

șofran, mure, rom

inimă

lemn de agr, salvie, piele

Fundație

mosc, patchouli

zile
:
ore
:
minute
:
secunde