Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Anais Anais L’Original Eau de Toilette - EDT

Brand: Cacharel
Anais Anais L`Original de la marca Cacharel a fost creat în 2014 și se bazează pe succesul clasic parfum Anais Anais, care este de neegalat! Acest parfum floral, lemnos este proiectat pentru toate… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Anais Anais L`Original de la marca Cacharel a fost creat în 2014 și se bazează pe succesul clasic parfum Anais Anais, care este de neegalat! Acest parfum floral, lemnos este proiectat pentru toate fetele și femeile care iubesc parfum de lux.

Compoziție

Cap

zambile, caprifoi

inimă

iasomie, ylang-ylang, trandafir, crin, crin

Fundație

coacăz negru, mosc, lemn de santal, mușchi, vetiver

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde