Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Anais Anais Premier Délice - EDT 

Brand: Cacharel
Cacharel Anais Anais Premier Delice revigorant doamnă parfum a fost lansat în 2014. Tonuri bergamot spumante, împreună cu portocale și galbanes, deschide această compoziție. Parfumul se traduce… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Cacharel Anais Anais Premier Delice revigorant doamnă parfum a fost lansat în 2014. Tonuri bergamot spumante, împreună cu portocale și galbanes, deschide această compoziție. Parfumul se traduce treptat într-o atingere romantică a florilor de primăvară care oferă tonuri proaspete. Această compoziție delicată a Cacharel Anais Anais Premier Delice parfumează o notă de cedru și cacao.

Compoziție

Cap

bergamot, portocala, para, galbanum

inimă

bujor, zambila

Fundație

cedru, cacao

Parametrii

Origine
Franceză