Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Yes I Am - EDP

Brand: Cacharel
Cacharel Da Sunt un parfum floral oriental , cu o compoziție bogată, al cărei conținut este feminin și având în vedere fiecare femeie modernă și independentă. Flaconul real a fost proiectat pentru a… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Cacharel Da Sunt un parfum floral oriental , cu o compoziție bogată, al cărei conținut este feminin și având în vedere fiecare femeie modernă și independentă. Flaconul real a fost proiectat pentru a forma si culori, cum ar fi un ruj selectat; Astfel, unul dintre subiectele cele mai reprezentative feminine.

Capul este format dintr-o zmeura, mandarine, bergamot si lamaie. Inima include ghimbir, ambra si note florale în formă de gardenie, iasomie, trandafir si floare de portocal. Baza este format din cardamom, lapte, lemn de santal si lemn ambra, benzoin, cumarină, caramel, vanilie si lemn dulce.

Parfumul a fost lansat în 2018 și a creat o pereche de parfumieri Honorine Blanc și Christophe Raynaud.

Compoziție

Cap

zmeură, mandarine, bergamot, Citron

inimă

ghimbir, gardenie, iasomie, chihlimbar, floare de portocal, trandafir

Fundație

cardamom, lapte, lemn de santal, lemn de chihlimbar, benzoin, caramel, cumarina, lemn dulce, vanilie

Parametrii

Origine
Franceză