Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cacharel Pour L` Homme - EDT

Brand: Cacharel
Mirosul de lemn pentru cuceritor energic și vânător aventura care te face sa te simti ca un marinar curajos care navighează la o întâlnire cu insule sale. Compoziție atrage omul… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Mirosul de lemn pentru cuceritor energic și vânător aventura care te face sa te simti ca un marinar curajos care navighează la o întâlnire cu insule sale. Compoziție atrage omul care este un visător pragmatic. Cacharel Pour Homme L'arata foarte curat, e echivalent de barbati de underwearing femei "parfum, in loc de flori sau aldehide, cu toate acestea, are condiment dovedit și de lavandă.

Compoziție

Cap
bergamot, lavanda, salvie, nucșoară
inimă
crin din vale, ylang-ylang, iasomie, garoafa, ciclama, geranium
Fundație
lemn de santal, cedru, vetiver, chihlimbar, mosc, mușchi, brad

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde