Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

CK All - EDT

Brand: Calvin Klein
Toate revigorant amestec CK Calvin Klein. Acesta este conceput pentru bărbați și femei. Navona parfum tradițional din Calvina Kleina, care va incanta nasul. În primul rând vă simțiți… Descriere și parametrii
Variante produs (4):

Descriere

Toate revigorant amestec CK Calvin Klein. Acesta este conceput pentru bărbați și femei. Navona parfum tradițional din Calvina Kleina, care va incanta nasul. În primul rând vă simțiți mandarină, bergamot si grapefruit frunze. În inima iasomie, crin, frezie și rubarbă. Baza este ambra, mosc si vetiver.

Acest parfum creat de Alberto Morillas și Harry Fremont în 2017.

Compoziție

Cap

mandarine, bergamot, frunze de grapefruit

inimă

iasomie, crin, rubarbă, freziile

Fundație

chihlimbar, mosc, vetiver