Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

CK Be - EDT - SLEVA - poškozená krabička

Brand: Calvin Klein
Acest parfum intim atrage combinația excepțională de prospețime cu mosc alb senzual. CK Be se distinge ca o persoană care folosește acest parfum. CK Be trăiește într-o lume în care individualismul și… Descriere și parametrii

Descriere

Acest parfum intim atrage combinația excepțională de prospețime cu mosc alb senzual. CK Be se distinge ca o persoană care folosește acest parfum. CK Be trăiește într-o lume în care individualismul și libertatea de exprimare sunt importante. CK Be este, de asemenea, o provocare lasă să risc, de cercetare, pentru a face ceea ce nu am mai trăit. CK Be este o provocare recunosc greșelile și ne ajută să identificăm personalitatea lor. CK Be se mișcă departe de direcția principală pentru a găsi propriile principii. Ea ne încurajează să elibereze gândirea și libertatea de acțiune pentru a face pentru a trăi o viață împlinită și sunt imprevizibile. Acest lucru ne miros osměluje pentru noi să închidă ochii, deschid sufletul lor și a început să viseze. Parfumul este unisex - atât pentru femei cât și bărbați.

 

Parfum a fost lansat în 1996.

Compoziție

Cap

bergamot, boabe de ienupăr, mandarin, menta, lavanda

inimă

un amestec de condimente fine, magnolie, piersic

Fundație

lemn de santal, mosc alb, opoponax