Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

212 Men - EDT - SLEVA - poškozená krabička

Este pentru bărbați, care este domnul oras cu suflete avansate și omniprezent. parfum transparent, pur Carolina Herrera 212 pentru bărbați floral pentru bărbați. Sticla este simplu și clasic, în… Descriere și parametrii

Descriere

Este pentru bărbați, care este domnul oras cu suflete avansate și omniprezent. parfum transparent, pur Carolina Herrera 212 pentru bărbați floral pentru bărbați. Sticla este simplu și clasic, în mâinile prietenos. Modul în care capacul de pe sticla se sprijină, este ca o ușă de mașină închisă.

Compoziție

Cap

condimente, lavanda, grapefruit, bergamot, note sălbatice

inimă

ghimbir, ardei verde, gardenie, violet, salvie

Fundație

Cistus, lemn de santal, mosc, lemn de guaiac, vetiver

zile
:
ore
:
minute
:
secunde