Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Eau De Cartier - EDP

Brand: Cartier Cod: pCT080
Variante produs (2):

Descriere

Parfum Rețeaua de apă Eau De Cartier de Cartier este un floral-lemnos, parfum proaspat pentru femei, care ascunde de lamaie, grapefruit, bergamota, iasomie, hedione, neroli, galbanum, frunze de violete, balsamurilor peruvian, paciuli, mosc, vanilie si chihlimbar.

 

Acesta a fost lansat în 2016.

Compoziție

Cap

lamaie, grapefruit, bergamot

inimă

Iasomie hedione, neroli, galbanum, frunze de violet

Fundație

balsamului peruvian, paciuli, mosc, vanilie, ambră

Parametrii

Origine
Franceză
Brand: Cartier

Cartier de brand a fost fondata in 1847 L. F. Cartier. Cele mai multe motto-ul și filosofia casa de moda a fost întotdeauna de inovare și originalitate. În 1898 a preluat managementul nepotul lui Louis Cartier și compania doi nepoti extins la Londra și New York. Louis mutat sediul într-o marcă deja spațiu legendar pe Rue de la Paix 13 în Paris, numit. Bijutieri patrati, care este încă în centrul societății.

Lasă-te fermecat de fler franceză și mirosi parfumul Cartier La PANTHERE. Desigur veți iubi acest parfum floral din cauza inhalării prelungite de fructe dulci. La fel de captivant este un citrice floral Cartier Baiser Vole. Sau colecție de parfum Eau De Cartier. Oamenii vor aprecia picant Esenta Declarația Cartier, care subliniază pe bună dreptate farmecul lor. Dacă acest parfum este completat de elegante ceasuri Cartier va fi absolut irezistibil.

Cartier