Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

1881 Signature - EDP

Brand: Cerruti Cod: pCE055
Variante produs (1):

Descriere

parfum specific pentru bărbați din 1881 Semnătură Cerruti . Parfum pentru cei care sunt autentice și lumânări. Intensiv începe piper, nucșoară și grapefruit. inima închisă în piele, labdanumu si cardamom. bază de echilibru paciuli, chihlimbar, si vetiver Peppertree.

1881 Semnătura a fost lansată în 2017.

Compoziție

Cap
piper, nucșoară, grepfrut
inimă
piele, labdanum, cardamom
Fundație
paciuli, chihlimbar, Peppertree, vetiver

Parametrii

Origine
Italiană

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Cerruti
Compania Cerruti a fost infiintata in anul 1881. La nașterea sa a fost Antonio Cerruti , care a decis să cucerească lumea modei. El a condus compania cu o mână fermă și a reușit să realizeze un succes imens. fiul lui Antonio, Nino a preluat afacerea de familie, la vârsta de 20 de ani, după moartea tatălui său. El a fost responsabil pentru îmbunătățirea calității materialelor și a muncii în ansamblu. În 1957 el a prezentat prima colectie pentru bărbați. A devenit un comerciant și designer într-o singură persoană. Într - un portofoliu de mărci Cerruti 1881 include , de asemenea , o bijuterie la fel de interesante și ceasuri .

Esti ceva mai mult despre acest brand?

...Mărimi
Cerruti
zile
:
ore
:
minute
:
secunde