Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Coco Mademoiselle - gel de duș

Brand: Chanel
Coco Mademoiselle parfum de la marca Chanel este un eveniment rar. Coco Mademoiselle este proaspătă și senzuală. Este mirosul unei femei tinere, sofisticate și sexy, un rezident activ al orașului,… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Coco Mademoiselle parfum de la marca Chanel este un eveniment rar. Coco Mademoiselle este proaspătă și senzuală. Este mirosul unei femei tinere, sofisticate și sexy, un rezident activ al orașului, fericit de viață. Compoziția proaspăt-orientală este creația lui Jacques Polge, care s-a bucurat de noi produse ale celei mai avansate tehnologii de parfum. Noile sale tonuri ușor luminate ale componentelor parfumurilor individuale au ca rezultat un parfum complet modern.

Compoziție

Cap

Orange siciliana, bergamota Calabria

inimă

trandafir, iasomie, lychee

Fundație

Patchouli indonezian, vetiver haitian, vanilie, mosc alb

Parametrii

Origine
Franceză