Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  inf[email protected] | +40 312 295 132
Menu

No. 5 Eau Premiere - Apă de parfum cu pulverizator (3 x 20 ml)

Brand: Chanel
Chanel No. 5 Eau Premiere este varianta mai fină, mai ușoară, mai proaspătă a celebrului parfum Chanel No. 5. Capul parfumului conține iasomie și nerol, în inima veți găsi trandafir și ylang-ylang,… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Chanel No. 5 Eau Premiere este varianta mai fină, mai ușoară, mai proaspătă a celebrului parfum Chanel No. 5. Capul parfumului conține iasomie și nerol, în inima veți găsi trandafir și ylang-ylang, iar baza senzuala include vanilie si lemn de santal. Este potrivita pentru utilizare zilnică.

Parfumul a fost lansat pe piață în anul 2008.

 

Compoziție

Cap

iasomie, nerol

Inimă

ylang-ylang

Fundație

lemn de santal, vanilie

Parametrii

Origine
Franceză