Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

No. 5 Eau Premiere - EDP

Brand: Chanel
Chanel No. 5 Eau Premiere este fin, usor, si proaspăt ,o variantă a parfumului popular Chanel No.5. La inceputul parfumului se ascunde iasomie si neroli ,in inimă se ascunde trandafir si ylang-ylang,… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Chanel No. 5 Eau Premiere este fin, usor, si proaspăt ,o variantă a parfumului popular Chanel No.5. La inceputul parfumului se ascunde iasomie si neroli ,in inimă se ascunde trandafir si ylang-ylang, baza este formată din vanilie si lemn de santal. Mirosul este potrivit pentru fiecare zi.

Parfumul a fost lansat in anul 2008.

Compoziție

Cap

iasomie, nerol

inimă

trandafir, ylang-ylang

Fundație

lemn de santal, vanilie

Parametrii

Origine
Franceză