Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

No. 5 L`Eau - EDT

Brand: Chanel
Prospețime, originalitate, libertate, frivolitate, pasiune - toate acestea sunt ascunse în parfumul Chanel No. 5 L´Eau. Acest parfum floral-aldehid este proiectat pentru toate fetele și femeile care… Descriere și parametrii
Variante produs (4):

Descriere

Prospețime, originalitate, libertate, frivolitate, pasiune - toate acestea sunt ascunse în parfumul Chanel No. 5 L´Eau. Acest parfum floral-aldehid este proiectat pentru toate fetele și femeile care iubesc parfumul original plin de prospețime. Fata parfumului este Lily- Rose Depp.

Acesta a fost lansat în anul 2016.

Compoziție

Cap

lime, bergamot, aldehide, neroli, mandarine, portocale, lamaie

inimă

ylang-ylang, iasomie, trandafir

Fundație

rădăcină de iris (rădăcină orrisă), vanilie, mosc alb, lemn de cedru

Parametrii

Origine
Franceză