Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

No. 5 - EDT

Brand: Chanel
Acest parfum transpune povestea de dragoste și pasiune într-un parfum unic. Nu veți dori nimic altceva, o astfel de atracție magnetică are parfumul cu miros de lemn de santal, iasomie și vetiver.… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Acest parfum transpune povestea de dragoste și pasiune într-un parfum unic. Nu veți dori nimic altceva, o astfel de atracție magnetică are parfumul cu miros de lemn de santal, iasomie și vetiver. Chanel No. 5 are puterea magică de a învălui o femeie în eleganță și rafinament. Ori de câte ori poartă acest simbol al feminității, exprimă un moment seducător. Probabil cel mai cunoscut parfum, a fost inclus în FiFi Hall of Fame în 1987.

Parfumul a fost lansat în 1921.

Compoziție

Cap
neroli, ylang-ylang, aldehide, bergamot, lamaie amalfi
inimă
iris, radacina de iris, iasomie, trandafir, crin de vale
Fundație
lemn de santal, vetiver, vanilie, mosc, paciuli, mușchi de stejar, ambergris, civet

Parametrii

Origine
Franceză