Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Charlie White - EDT

Brand: Revlon
Apă de toaletă Charlie White de la Revlon  este un  parfum floral-verde pentru fete și femei. La începutul  se ascunde combinația  de piersici și violete, în inima   se gaseste crinul  și iasomia,… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Apă de toaletă Charlie White de la Revlon  este un  parfum floral-verde pentru fete și femei. La începutul  se ascunde combinația  de piersici și violete, în inima   se gaseste crinul  și iasomia, iar baza este fixată  de trandafiri și pepene verde.

A fost lansat în 1994.

Compoziție

Cap

piersic, violet

inimă

crin de vale, iasomie

Fundație
trandafir, pepene verde