Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Charlie Silver - EDT

Brand: Revlon
Charlie Silver este  o apă de toaletă  floral-fructată pentru femei. Caise suculent ambalate  în petale de  Magnolie scufundate în inima proaspata, fructata   formata din piersici și  lime, în… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Charlie Silver este  o apă de toaletă  floral-fructată pentru femei. Caise suculent ambalate  în petale de  Magnolie scufundate în inima proaspata, fructata   formata din piersici și  lime, în sfarșit se inchide cu  note  senzationale de  crin  pere dulci.

A fost lansat în 1997.

Compoziție

Cap

caise, magnolie

inimă

floare de struguri, piersici, lime

Fundație

pere, crin din vale

zile
:
ore
:
minute
:
secunde