Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Chrome - EDT 100 ml + deodorant spray 150 ml

Brand: Azzaro
Bărbat, identitate, forță, prospețime, luminozitate, decolare, modernitate, mișcare, energie, voință. O poveste puternică și simplă, ale cărei rădăcini stau în relațiile intergeneraționale bune din… Descriere și parametrii

Descriere

Bărbat, identitate, forță, prospețime, luminozitate, decolare, modernitate, mișcare, energie, voință. O poveste puternică și simplă, ale cărei rădăcini stau în relațiile intergeneraționale bune din zilele noastre. O poveste a cărei ambiție este să reunească și să sărbătorească experiențele puternice, emoționale pe care bărbații din diferite generații le împărtășesc. Chrome - un nume rezonant, sobru și modern, care strălucește ca un banner în toate țările lumii. Materiale, culori și forme selectate care au fost create pentru a rezista timpului. Ea exprimă căutarea identității, sentimentelor și bucuriilor, voința de a combina reciprocitatea și experiența individuală. Dorința de puritate și prospețime apărută în anii 90 și care, după 20 de ani, a început să domine aromele aromate.

 

Compoziție

Cap

bergamot, grapefruit, ghimbir, mosc, Hedione

inimă

Ozon, anason, lichen

Fundație

lemn exotic, amice, chihlimbar

zile
:
ore
:
minute
:
secunde