Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Chrome - EDT 100 ml + deodorant spray 150 ml

Brand: Azzaro Cod: pAZ038

Descriere

Bărbat, identitate, forță, prospețime, luminozitate, decolare, modernitate, mișcare, energie, voință. O poveste puternică și simplă, ale cărei rădăcini stau în relațiile intergeneraționale bune din zilele noastre. O poveste a cărei ambiție este să reunească și să sărbătorească experiențele puternice, emoționale pe care bărbații din diferite generații le împărtășesc. Chrome - un nume rezonant, sobru și modern, care strălucește ca un banner în toate țările lumii. Materiale, culori și forme selectate care au fost create pentru a rezista timpului. Ea exprimă căutarea identității, sentimentelor și bucuriilor, voința de a combina reciprocitatea și experiența individuală. Dorința de puritate și prospețime apărută în anii 90 și care, după 20 de ani, a început să domine aromele aromate.

 

Compoziție

Cap

bergamot, grapefruit, ghimbir, mosc, Hedione

inimă

Ozon, anason, lichen

Fundație

lemn exotic, amice, chihlimbar

Produkt je také v sekcích

Brand: Azzaro

Couturier renume mondial Loris Azzaro sa născut în Tunisia, dar inima lui face parte din Sicilia. El a început cariera de proiectare accesorii si bijuterii pentru soția sa. Dragostea sa de moda curând l-au condus la design vestimentar, care în cele din urmă el a extins și propriul său complet Azzaro. El creează parfumuri sale în colaborare cu cei mai talentati designeri. În plus, rămâne adevărat tradiției, este obsedat de calitate si intotdeauna alege cele mai nobile materiale. Astăzi modelele sale, miros și talentul cunoscut în întreaga lume.

Azzaro
zile
:
ore
:
minute
:
secunde