Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Classic Blue - EDT

Brand: David Beckham
David Beckham a prezentat  parfum Classic  în anul  2013, destinat pentru barbatii care au stil. Acum vine cu  noul parfum Classic Blue, inspirat de stilul  sau… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

David Beckham a prezentat  parfum Classic  în anul  2013, destinat pentru barbatii care au stil.

Acum vine cu  noul parfum Classic Blue, inspirat de stilul  sau clasic si elegant in  combinatie  cu detalii moderne. David Beckham  prezintă acest parfum ca o "interpretare modernă a unui parfum atemporal clasic."

Jean-Christophe Herault se află chiar în spatele creării aceastei noi  ediții. Compoziția este mai  îndrăznetă i decât  parfumul original  Classic. Primele note sunt  acordurile timide de  ananas, grapefruit si  violet. Inima este compusă din mușcată, salvie și mere.  Notele de varf  - va cuceresc prin  învăluie cașmir, paciuli și mușchi.


Parfumul a fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

grapefruit,  violet, ananas

inimă

mere, muscata, salvie

Fundație

lemn  de cașmir, moss, patchouli

zile
:
ore
:
minute
:
secunde