Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cool Water Man - deodorant stick

Brand: Davidoff
Scent care devine sub pielea oamenilor. Senzualitate si mister evocã puterilor liniștitoare de apă. Se răcește om Apa este unul care credeți că este conștient de bărbăția lui și corpul său. Davidoff… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Scent care devine sub pielea oamenilor. Senzualitate si mister evocã puterilor liniștitoare de apă. Se răcește om Apa este unul care credeți că este conștient de bărbăția lui și corpul său. Davidoff om rece Apa este un parfum de citrice proaspete de lavanda, rozmarin, menta, coriandru si floare de portocal parfum în cap. te învăluie în parfumul de iasomie inima, muscata, lemn de santal si muschi. Concluzie parfum subliniază chihlimbar seducatoare si mosc.

Parfumul a fost lansat în 1988.

Compoziție

Cap

lavandă, rozmarin, menta, coriandru, flori de portocal

inimă

iasomie, muscata, lemn de santal, mușchi

Fundație

ambră, mosc

zile
:
ore
:
minute
:
secunde