Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cool Water Man - EDT 75 ml + gel de duș 50 ml + balsam după ras 50 ml

Brand: Davidoff
Mirosul care ajunge pană sub piele. Evocă senzualitatea forțelor liniștitoare și misterul apei. Bărbatul Cool Water este o persoană care este conștientă de masculinitatea și corpul său. Davidoff Cool… Descriere și parametrii

Descriere

Mirosul care ajunge pană sub piele. Evocă senzualitatea forțelor liniștitoare și misterul apei. Bărbatul Cool Water este o persoană care este conștientă de masculinitatea și corpul său. Davidoff Cool Water Man este un parfum proaspăt de citrice cu flori de lavandă, rozmarin, mentă, coriandru și portocal în capul parfumului. Inima se dezvoltă în mirosul de iasomie, geraniu, lemn de santal și mușchi. Baza parfumului este subliniată de chihlimbarul seducător și de mosc.

Parfumul a fost lansat în anul 1988.

Compoziție

Cap

lavandă, rozmarin, menta, coriandru, flori de portocal

inimă

iasomie, muscate, lemn de santal, mușchi

Fundație

ambră, mosc

zile
:
ore
:
minute
:
secunde