Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Daisy Dream Foreve - EDP

Brand: Marc Jacobs
Parfumul   Daisy Dream Forever de la marca  Marc Jacobs pentru anul 2015 inspirat  de margarite si  albastrul cerulului. Mixul  de fructe-florale cu arome de pere și mure suculente dulci. In inima … Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Parfumul  Daisy Dream Forever de la marca  Marc Jacobs pentru anul 2015 inspirat  de margarite si  albastrul cerulului. Mixul  de fructe-florale cu arome de pere și mure suculente dulci. In inima  înfloresc  flori delicate, cum ar fi iasomie și Wisteria. Atingere seducătoare  este creata de lychee si note lemnoase exotice.

Compoziție

Cap

pere, mure, grapefruit

inimă

Jasmine vistérie, lychee

Fundație

note lemnoase