Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Daisy Dream Foreve - EDP

Brand: Marc Jacobs Cod: pMC043
Variante produs (1):

Descriere

Parfumul  Daisy Dream Forever de la marca  Marc Jacobs pentru anul 2015 inspirat  de margarite si  albastrul cerulului. Mixul  de fructe-florale cu arome de pere și mure suculente dulci. In inima  înfloresc  flori delicate, cum ar fi iasomie și Wisteria. Atingere seducătoare  este creata de lychee si note lemnoase exotice.

Compoziție

Cap

pere, mure, grapefruit

inimă

Jasmine vistérie, lychee

Fundație

note lemnoase

Produkt je také v sekcích

Brand: Marc Jacobs

Marc Jacobs talent exceptional sa manifestat deja ca un tineret, atunci când, ca un student de design a primit mai multe premii prestigioase. În 1986, prima colecție vreodată propria sa muncă, care a obținut un succes imens. Împreună cu partenerul său de afaceri, Robert Duffy a fondat compania de moda, care în 1997 a fuzionat cu casa de designer Luis Vuitton, Jacobs unde sa alăturat postul de director artistic. Un alt premiu prestigios nu a fost mult timp să aștepte, și colecția sa de trofee în fiecare an a crescut. Marca Marc Jacobs inactiv și aduce pe piata un lux ceas.

Marc Jacobs
zile
:
ore
:
minute
:
secunde