Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Deeply Yours Man - EDT

Parfum Enrique Iglesias profund deosebită combină note picante de condimente, care sunt înmuiate cu flori si fructe. Te simti notele de bergamota suculente și pepene verde împletesc cu mirosul de… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Parfum Enrique Iglesias profund deosebită combină note picante de condimente, care sunt înmuiate cu flori si fructe. Te simti notele de bergamota suculente și pepene verde împletesc cu mirosul de lemn cald, piper și vanilie. Acesta este un amestec unic de pasiune, dorinta si armonie.

 

Parfum a fost lansat în 2015.

Compoziție

Cap

bergamotă, piper, pepene galben

inimă

mere, frunze violet, tonuri aerisite

Fundație

cașmir, chihlimbar, vanilie

zile
:
ore
:
minute
:
secunde