Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Deeply Yours Man - deodorant 

Brand: Enrique Iglesias Cod: pUE006
Variante produs (1):

Descriere

Parfum pentru bărbați Enrique Iglesias Deeply Yours combină tonuri condimentate de condimente care sunt înmuiate de flori și fructe. Veți simți notele suculente de bergamot și pepene galben interpuse cu mirosul de lemn cald, piper și vanilie. Acest amestec unic reprezintă pasiunea, dorința și armonie.

Parfumul a fost lansat în 2015.

Compoziție

Cap

bergamotă, piper, pepene galben

inimă

mere, frunze violet, tonuri aerisite

Fundație

cașmir, chihlimbar, vanilie

Produkt je také v sekcích

Brand: Enrique Iglesias

Enrique Iglesias este o cântăreață foarte popular, care sa născut celebrul cântăreț Julio Iglesias și Isabel supermodelul Preyslerové în 1975. În opt ani, sa mutat împreună cu tatăl său la Miami. A studiat la Universitatea de afaceri, apoi a decis să dețină cariera cântând. În 1995, pseudonimul Enrique Martinez, care a fost ajuns din America Centrală în Spania. Această identitate falsă a creat în așa fel încât nu se află sub focul.
Primul său album cântat în spaniolă Enrique Iglesias a fost un mare succes, de vânzare peste 6 milioane de exemplare și ia adus Enrique pentru Premiile Grammy. El a fost cel mai faimos cântec Bailamos, care a inregistrat pentru coloana sonora a Will Smith Wild Wild West.

Enrique Iglesias funcționează ca o cântăreață, model compozitor, muzician și actor.

Acum, chiar Enrique Iglesias vine pe piata cu propriul parfum, care reflectă expresia distinctiv și energie neînfrânat.

Enrique Iglesias
zile
:
ore
:
minute
:
secunde