Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Original - apă după ras

Brand: Denim
DENIM Original este un parfum lemnos oriental pentru bărbați adevărați. Cu acest parfum se va simți oriunde, fie la o petrecere sau la locul de muncă. Acesta este compus din bergamot, petit cereale,… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

DENIM Original este un parfum lemnos oriental pentru bărbați adevărați. Cu acest parfum se va simți oriunde, fie la o petrecere sau la locul de muncă. Acesta este compus din bergamot, petit cereale, salvie, muscata, tamaie, ambra, vetiver si cedru.

Compoziție

Cap

bergamot, petitgrain, salvie

inimă

Muscat, tămâie, chihlimbar, vetiver

Fundație

lemn de cedru

zile
:
ore
:
minute
:
secunde