Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Le Male- balsam după ras

Jean Paul Gaultier a folosit simbolul tricou bleumarin pentru sticla cu parfum. Le Male are un miros oriental-fouger. În prima fază veți simți miros de bergamot, cardamom, lavandă, flori de portocale… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Jean Paul Gaultier a folosit simbolul tricou bleumarin pentru sticla cu parfum. Le Male are un miros oriental-fouger. În prima fază veți simți miros de bergamot, cardamom, lavandă, flori de portocale în inimă în combinație cu chimen, în ultima fază veți fi încântat de aromele de pădure exotică, fasole Tonka și vanilie.

Parfumul a fost lansat pe piață în anul 1995.

 

Compoziție

Cap

lavandă, bergamot, cardamon

Inimă

floare de portocal, chimen,

Fundație

Tonka fasole, vanilie, lemn exotic

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde