Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Le Male - deodorant solid

Jean Paul Gaultier a folosit simbolul pentru eșarfă pentru proiectarea eșarfei. Le Male este un miros oriental-fugar. În prima fază veți simți bergamotul, cardamomul, lavanda, inimile de portocale în… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Jean Paul Gaultier a folosit simbolul pentru eșarfă pentru proiectarea eșarfei. Le Male este un miros oriental-fugar. În prima fază veți simți bergamotul, cardamomul, lavanda, inimile de portocale în combinație cu chimenul, în ultima fază veți uimi fețele exotice, fasole Tonka și vanilie.

Parfumul a fost lansat în 1995.

Compoziție

Cap

lavanda, bergamot, cardamom

inimă

flori de portocal, chimen

Fundație

Boabe de tonka, vanilie, lemn exotic

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde