Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Le Male - Gel de dus

Jean Paul Gaultier folosit pentru a mirosi tricouri de marinar simbol. Le Male este fougerová parfum oriental. În prima etapă vă simțiți bergamot, cardamom, lavanda, în inima de flori de portocal se… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Jean Paul Gaultier folosit pentru a mirosi tricouri de marinar simbol. Le Male este fougerová parfum oriental. În prima etapă vă simțiți bergamot, cardamom, lavanda, în inima de flori de portocal se ascund în combinație cu chimion în ultima fază este dispersată, cu păduri exotice, fasole Tonka si vanilie.

Parfum a fost lansat în 1995.

Compoziție

Cap

lavanda, bergamot, cardamom

inimă

flori de portocal, chimen

Fundație

Boabe de tonka, vanilie, lemn exotic

zile
:
ore
:
minute
:
secunde